Lopers info

Medische verzorging:

Op het parcours en bij de start/finishlocatie zijn gediplomeerde EHBO-ers aanwezig.

Verzorgingsposten:

Na elke 5 km is een verzorgingspost ingericht. Bij een verzorgingspost zijn water, stukjes banaan en partjes sinaasappel verkrijgbaar. Bij de finish wordt bovendien een flesje sportdrank verstrekt.

Veiligheid parcours:

Het parcours buiten de wielerbaan is verkeersluw. U zult als deelnemer rekening moeten houden met medeweggebruikers. Op belangrijke kruisingen en splitsingen zijn verkeersregelaars aanwezig.

Eigen risico en verantwoording:

Iedere deelnemer loopt voor eigen risico -en verantwoording. De organisatie kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden t.a.v. eventuele calamiteiten. Verzekering is te allen tijde een zaak van de deelnemer zelf.

Start en starttijden:

De startlocatie bevindt zich op de HRTC wielerbaan aan de Holenweg in Hoorn.
De 16,1 km start om 11.00 uur
De 10 km start om 11.10 uur
De 5 km start om 11.20 uur

De 1,2 km kinderloop start om 10.25 uur.

Kleedruimte en douchegelegenheid:

Als thuisbasis van de Loopgroep Hoorn biedt het clubgebouw van de HRTC de deelnemers voldoende douche- en kleedgelegenheid. Er zijn voor dames en heren aparte kleedkamers, welke uitgerust zijn met douches en toiletten. Tevens is een verkleedtent op het HRTC terrein beschikbaar.

Tijdregistratie:

De tijdregistratie wordt handmatig uitgevoerd door een groep ervaren registratiemedewerkers.

Herinnering:

Alle deelnemers aan de kinderloop ontvangen bij de finish een prachtige medaille.

Huldiging:

Om 10.50 uur worden de 1,2 km atleetjes gehuldigd.
De huldiging van de 5km, 10km en 16.1km zal plaatsvinden zodra de eerste drie van het podium gefinished zijn.

Prijzen:

De eerste drie finishers bij de mannen en de vrouwen (5 km, 10 km en 16.1 km) ontvangen waardebonnen van Runnersworld.

Uitslagen en foto’s op internet:

Op zondag 13 november worden de uitslagen vanaf 18:00 uur bekend gemaakt via de website van de Eenhoornloop. Tevens kunt u hier een groot aantal foto’s van het evenement bekijken. Uiteraard hebben wij op de website ook een gastenboek opengesteld, waarin u uw berichten en ervaringen kunt achterlaten……..graag zelfs!

Inschrijving:

Op dit moment is voorinschrijving mogelijk via het online inschrijfformulier. Voorinschrijving is mogelijk t/m 12 november 12:00 uur. U kunt uw startnummer vervolgens op zondag 13 november snel en eenvoudig bij de startlocatie ophalen.
Na-inschrijving is mogelijk op de evenementdag zelf vanaf 9:45 uur tot vlak voor de start. Voor een soepel verloop verzoeken wij u dringend gebruik te maken van de voorinschrijving via de website.

Speaker:

Dit jaar zal Wietze Pathuis de Eenhoornloop weer van commentaar voorzien. Hij weet de deelnemers op enthousiaste wijze aan te moedigen en te motiveren om er in de laatste meters nog een schepje bovenop te doen. Finishen met deze speaker is per definitie een feest. Tevens creëert hij de gezellige sfeer die zo kenmerkend is voor de Eenhoornloop.

Tenslotte:

De organisatie behoudt zich het recht voor uw gegevens en beeldmateriaal op te nemen in een database. Dit biedt ons de mogelijkheid u uit te nodigen voor toekomstige activiteiten en evenementen. Mocht u hiertegen bezwaar hebben dan dient u dit voor 12 december 2022 schriftelijk kenbaar te maken aan:
Loopgroep Hoorn
Postbus 570
1620 AN Hoorn

Inschrijven:

10 en 16.1 km voorinschrijving € 7,- na-inschrijving € 8,-
5 km voorinschrijving € 6,- na-inschrijving € 7,-
t/m 12 jaar € 2,-